Rabu, 16 April 2014

benefits of green tea supplements weight loss

benefits of green tea supplements weight loss Aquells que volen perdre el seu pes poden haver intentat diversos esforços . És possible que hagi fet el millor massa per perdre el pes . Si aquest és el cas , per què no tractar d'aconseguir els beneficis dels suplements de te verd ? Suplements de te verd contenen diverses substàncies per ajudar a perdre pes . Inclouen antioxidants , polifenols i fins i tot propietats anti - cancerígenes i metabòliques . Com a resultat d'això , influeixen la seva taxa de metabolisme . Amb l'augment de la seva taxa metabòlica , vostè serà capaç de controlar el seu pes amb més facilitat. A més dels beneficis per baixar de pes , vostè pot obtenir altres beneficis , com protegir-se del càncer , augmentant el sistema immune del seu cos i reduir el nivell de colesterol i la pressió arterial alta .

Els avantatges dels suplements de te verd
Begudes de te verd han estat molt popular com una de les millors begudes de tot el món . Amb les seves substàncies completes , el te verd s'ha convertit en una mena de remeis per a diverses malalties . Encara que moltes persones s'han adonat dels beneficis de la beguda de te verd , que no consumeixen cada dia . La raó per la qual no consumeixen cada dia varia . La majoria d'ells van dir que no tenen gaire temps per preparar la beguda , de l'elaboració de la cervesa per servir-lo. Avui en dia, vostè no ha de preocupar-se més per això . Suplements de te verd estan ara disponibles per a vostè . En lloc de preparar complicada beguda de te verd , pot simplement prendre els suplements . Els suplements contenen les mateixes substàncies com els de beguda de te verd . També pot obtenir diversos beneficis dels suplements de te verd .

Són els suplements de te verd és segur ?
Els beneficis dels suplements de te verd s'han reconegut i provat en diversos estudis . No obstant això , els efectes secundaris del suplement són menys coneguts . Els efectes secundaris i problemes de seguretat són en realitat només relacionats amb el contingut de cafeïna del suplement . És millor prendre la precaució dels efectes adversos relacionats amb la cafeïna . Vostè ha de saber exactament la quantitat de suplements que necessita per a un consum més segur . Els efectes secundaris inclouen l'ansietat , l'augment de la pressió arterial , l'augment de la freqüència cardíaca i l'empitjorament dels símptomes de l'úlcera . Durant el tractament amb quimioteràpia , es limita més el consum , ja que pot disminuir l'activitat dels fàrmacs .

Quant hauria de consumir ?
El contingut d'extracte de te verd és diferent d'una càpsula a altres . Per això , abans de consumir els suplements , és millor prestar atenció a la dosi d'extracte de te verd . És millor que consulti al seu metge abans de consumir els suplements . El seu metge li recomanarà una dosi apropiada . Això serà més segur per a vostè i vostè pot obtenir els millors beneficis dels suplements de te verd .

Tidak ada komentar: