Rabu, 02 April 2014

benefits of coconut milk and oil

benefits of coconut milk and oil Quins són els beneficis de la llet de coco ? La llet de coco es deriva de la carn del coco . La seva olor ens recorda platges exòtiques . La llet de coco és un líquid cremós , ric a força de carn dels cocos madurs . Se sap molt bé , i afegeix un toc deliciós cremós a molts plats . El color i ric sabor de la llet es poden atribuir a la alt contingut d'oli.

La llet de coco és increïble , ja que hidrata , pot reemplaçar la crema de cafè , i manté els nivells de sucre en sang . La llet de coco ric en vitamines C, E , B1 , B3 , B5 i B6 , així com ferro , calci seleni , ferro , magnesi i fòsfor .
Beneficis de la Llet de Coco
Beneficis de la Llet de Coco


La llet de coco té molts usos , la majoria de les quals acumulen el sistema immune i les defenses de l'organisme . Fem una ullada alguns dels sorprenents beneficis de la llet de coco a continuació .

Beneficis per a la salut de Llet de Coco

    Contribueix a enfortir els ossos . Amb 240 mg de fòsfor per cada tassa , llet de coco ajuda a augmentar la densitat òssia .
    Alleuja els símptomes de l'artritis . Fundacions seleni en la llet de coco alleuja el dolor de l'artritis donen redueix unir inflamació .
    Lluitar contra la infecció . L'àcid làuric àcid gras que es troba a la llet de coco quan s'ingereix es converteix un compost antiviral i antibacterià anomenat monolaurina .
    Antibacterià , antimicòtic i antiviral
    Lluita herpes , influença i fins i tot el VIH
    Gran font de magnesi
    reduir el colesterol
    Ajuda en la pèrdua de pes
    prevé la calvície

Beneficis de la llet de coco per a la pell

    Eficaç en el tractament de la pell danyada pel sol . Apliqui una capa prima de la llet fresca de coco a l'àrea cremades solars . Els greixos i olis en aquesta ajuda la llet redueixen l'enrogiment i restaurar la humitat de la pell cremada de sol .
    Contribuir a una pell suau i radien .
    Anti - envelliment .
    Desmaquillant .

Beneficis de la llet de coco per als cabells

    Nodreix el cabell . Apliqui una mica de llet de coco fresca feta a casa i el massatge durant tres a cinc minuts . Deixi-ho per 20 minuts i rentar els cabells com de costum . Això bost els fol.licles del cabell i estimular el creixement del cabell
    Gran condicionador orgànic pèl.

Com fer llet de coco ?

    Xips de coco sec
    aigua filtrada

També hi ha diversos tipus de llet de coco que es poden comprar a la botiga . Ara que ja sap com s'adquireix la llet de coco . Quines són les seves formes preferides d'utilitzar la llet de coco ?

Tidak ada komentar: