Rabu, 09 April 2014

benefits of green tea extract capsules

benefits of green tea extract capsules El te verd s'ha convertit en molt potable saludable per a la majoria de persones a tot el món a causa dels beneficis de l'extracte de te verd que conté . El te verd conté diverses substàncies que són realment beneficiós per al seu cos . Ells inclouen chetachins i polifenols , com ara b bioflavonoides i antioxidants . Aquestes substàncies combaten els radicals lliures que causen diverses malalties , com el càncer . EGC ( gal · lat de epigalocatequina ) antioxidant és molt efectuant en la lluita contra els radicals lliures . Els següents són molts beneficis de l'extracte de te verd .

Ajudar a perdre pes
Si se sent cansat de lluitar per la seva pèrdua de pes , només ha de beure te verd amb regularitat . Vostè pot tenir un dels beneficis de l'extracte de te verd per perdre el pes . Com s'ha esmentat anteriorment , l'extracte de te verd conté EGCG antioxidant . Aquesta substància redueix l'efecte negatiu dels fumadors i de greix dietes . Si vostè consumeix l'extracte de te verd amb regularitat , el seu cos serà capaç d'augmentar el procés de la termogènesi i la taxa de metabolisme dels greixos . Al seu torn , l'extracte de te verd ajuda a perdre el pes , i és segur . Extracte de te verd no fa que l'augment de la freqüència cardíaca i no dispara els seus sentiments d'ansietat . Per tant , és segur consumir te verd cada dia. Sobretot , pot fer que se senti ple i dissuadir de menjar . Així doncs, si vostè vol perdre pes , per què no començar a beure cada dia?

Reduir el colesterol i la pressió arterial
Altres beneficis de l'extracte de te verd són per reduir el colesterol i la pressió arterial . Extracte de te verd és capaç de reduir el colesterol , especialment el dolent ( LDL ) que provoca la coagulació de la sang . També ajuda a reduir el risc de patir vessaments cerebrals i atacs de cor . El te verd també augmenta la producció de colesterol bo ( HDL ) . El colesterol bo , ajuda a eliminar les plagues en les artèries , fent-les més elàstica . Com a resultat , ajuda a prevenir malalties del cor . Els que tenen la pressió arterial alta ( hipertensió ) també disminuir el risc pel consum d'extracte de te verd .

El control del sucre Nivell
Vostè també pot gaudir d'altres beneficis de l'extracte de te verd com el control del seu nivell de sucre en la sang . Extracte de te verd conté polifenols que és capaç de reduir la quantitat d'amilasa produïda dins del seu cos . L'amilasa és un enzim que ajuda a convertir el midó en sucre . El consum de te verd regularment cada dia l'ajudarà a reduir el seu nivell de sucre en la sang . Com a resultat , l'ajudarà a evitar que pateixin diabetis .

Tidak ada komentar: