Sabtu, 19 April 2014

benefits of drinking green tea for hair growth

benefits of drinking green tea for hair growth Hi ha diversos beneficis del te verd per als cabells si vostè sap com fer ús del te verd . El te verd conté moltes substàncies que són beneficioses per al nostre cos , incloent el pèl. Vostè pot tenir un cabell sa i prevenir la pèrdua de cabell pel consum de te verd amb regularitat . Hi ha hagut molts estudis que mostren que el te verd té una gran influència en el pèl . Els resultats de les investigacions han estat publicats , de manera que més persones interessades a utilitzar el te verd . Els següents són alguns dels beneficis del te verd per als cabells.

Estimular l' Creixement del Cabell
Un dels beneficis més populars de te verd per al cabell és estimular el creixement del cabell . El te verd conté EGCG ( gal · lat de epigalocatequina ) , és a dir , un poderós antioxidant que té diversos beneficis per al teu cos , incloent la prevenció de pèrdua de cabell i l'estimulació del creixement del pèl . Un estudi en ha estat portat a terme al Japó per trobar proves que el EGCG és capaç d'estimular el creixement del cabell . El resultat va ser fol.licles pilosos tractats amb EGCG mostrar elongació i creixement en comparació amb els cultius de control . Una tintura de te verd que conté 10 per cent de EGCG havia demostrat ser eficaç en l'estimulació del creixement del pèl . Tintura de te verd està disponible en diverses botigues d'aliments naturals o botigues en línia .

Calmar la caspa i la psoriasi
Altres beneficis del te verd per als cabells que vostè pot aconseguir són calmants caspa i la psoriasi . Podeu utilitzar un xampú que conté el te verd per rentar el cabell . En cas contrari , vostè pot utilitzar el te verd per esbandir el cabell després d'haver rentat el cabell amb un xampú . L'aplicació del te verd l'ajudarà a reduir la irritació del cuir cabellut . En seleccionar un xampú que conté el te verd , és millor que comprovar acuradament l'etiqueta . Busqui un xampú on el te verd està escrit en la part superior de la llista d'ingredients . També ha de seleccionar un que no conté productes químics nocius , com ara els parabens o lauril sulfat de sodi . Aquestes substàncies són responsables de la irritació del cuir cabellut .

Enfortir el seu pèl
També podeu gaudir dels altres beneficis del te verd per al cabell , com ara l'enfortiment del seu cabell . El te verd conté pantenol , vitamina C i vitamina E. Aquestes substàncies s'utilitzen com a ingredients en condicionador per al cabell . Pantenol , que és una provitamina és eficaç en l'enfortiment o suavitzant el cabell , així com la prevenció del seu cabell de puntes obertes . La vitamina E és eficaç és la restauració de cabell danyat o sec . Mentrestant , la vitamina C és eficaç per protegir el teu cabell de la radiació UV . Per tant , sempre s'ha de seleccionar un producte per al cabell que conté extracte de te verd o EGCG .

Tidak ada komentar: