Rabu, 19 Maret 2014

manfaat daun singkong bagi bumil

manfaat daun singkong bagi bumil Καθώς και τα οφέλη των φύλλων soursop , μανιόκα αφήνει οφέλη που μπορούμε να το πάρει εύκολα επειδή υπάρχουν πολλά μανιόκα αφήνει γύρω μας . Δεν είναι δύσκολο να βρείτε τα φύλλα μανιόκας , τα φύλλα μανιόκας είναι συνήθως ευρέως φυτευτεί στον κήπο ή την αυλή . Ειδικά στις αγροτικές περιοχές , τα φυτά μανιόκα σε ένα εργοστάσιο που υπόσχονται .

Δεν είναι απορίας άξιο το φυτό μανιόκα είναι πολύ εύκολο να εξαπλωθεί στην Ινδονησία διότι φύτευση είναι επίσης αρκετά πολύ εύκολα . Μείνετε μέχρι το κόψιμο μανιόκα δέντρο σε κάτι και για αργότερα , φυτεμένα αμέσως . Έτσι δεν άργησε φυτά μανιόκα μπορούν να αναπτυχθούν καλά . Όχι μόνο μανιόκα οποίο έχει οφέλη για το σώμα, αλλά τα φύλλα μανιόκα μπορεί επίσης να παρέχει οφέλη που δεν είναι λιγότερο καλή . Εδώ είναι μερικές από τις ιδιότητες των φύλλων μανιόκα όπως αναφέρεται από kompasiana.com .

 Στα φύλλα μανιόκα είναι μερικές περιεχόμενο, όπως βιταμίνη Α, βιταμίνη Β , βιταμίνη C, ασβέστιο, φώσφορο, υδατάνθρακες , λίπη , πρωτεΐνες και σίδηρο . Μερικά από το περιεχόμενο έχει οφέλη, όπως :

Μπορεί να αντιμετωπίσει με διάρροια
Για να αντιμετωπίσει με διάρροια , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φύλλα μανιόκας με βρασμό κάποια μανιόκα αφήνει με 900cc νερό . Μαγειρεύουμε μέχρι το υπόλοιπο νερό μισό και στη συνέχεια ψύχεται . Μετά από ένα κρύο , πίνετε δύο φορές την ημέρα .

Για να αντιμετωπίσει την αρθρίτιδα
Μπορείτε να κάνετε την θεραπεία των ρευματισμών από το εξωτερικό είτε από το εσωτερικό , χρησιμοποιώντας φύλλα μανιόκας με την προσθήκη τζίντζερ και το προσφυγάκι .

Για να αντιμετωπίσει με πονοκεφάλους
Το κόλπο με ψιλό άλεσμα μανιόκα αφήνει μετά την συμπίεση στο κεφάλι πληγή .

Μπορεί να εκπαιδεύσει τον εγκέφαλο
Πώς μπορεί να είναι; Αποδεικνύεται ότι τα φύλλα μανιόκας είναι τα αμινοξέα που κάνουν τα φύλλα μανιόκας μπορεί να εκπαιδεύσει τον εγκέφαλο . Έτσι, μπορείτε να δώσετε την τακτική πρόσληψη φύλλα μανιόκας για περισσότερη δύναμη .

Εκτός από την παροχή πολλά οφέλη , τα φύλλα μανιόκα χρησιμοποιείται επίσης ως φρέσκα λαχανικά για καθημερινό μενού των τροφίμων . Αλλά για εκείνους που έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση , θα πρέπει να αποφεύγουν την κατανάλωση φύλλα μανιόκας . Καλή τύχη και ελπίζω χρήσιμο!

Tidak ada komentar: