Senin, 24 Maret 2014

manfaat akar pepaya untuk kesehatan

manfaat akar pepaya untuk kesehatan Edut papaija voidaan todellakin käyttäämaailmassa terveyden ja kauneuden . Ei vain hedelmiä , että voimme paremmin hyötyä , mutta myös hyvin ravitsevaa papaijaa hyväksi terveydelle ja arkielämän aina lisätä ruokahalua , parantaa ruoansulatusta , jota käytetäänmaskia hoitoon akne .

Kypsä papaija hedelmä onmakea maku niin paljon kuin aina lapsista aikuisiin . Vaikka nuori papaija hedelmä yleensä käytetään keitettyjä vihanneksia taivihannes kohua lodeh - kohua .

 Papaija hedelmä on yleensä istutettupihalla tai puutarhassa niin se on meille helppoa löytää nämä kappaleet . Mutta jos sinulla ei olepapaija kasvi,hedelmiä voi ostaa kaupoista tai supermarketit lähellä . Seuraavat ravinteita papaija hedelmät ja hyödyt sisältävän.

Ravinnesisältö papaija hedelmät

    Energia ( kcal ) : 46
    Proteiini ( g ) : 0,5
    Hiilihydraatti ( g ) : 12,2
    Kalsium ( mg ) : 23
    Fosfori ( mg ) : 12
    Rauta ( mg ) : 1.7
    Vitamiini( SI ) : 365
    B1-vitamiinin ( mg ) : 0,04
    C-vitamiini ( mg ) : 78
    Vettä ( g ) : 86,7

Papaija terveyshyötyjä :

    Papaija hedelmä on erittäin hyvä auttaaruokavaliota, koska se sisältää alhainen kaloreita, mutta sisältävät runsaasti ravintoa.
    Papaija iho voi auttaa haavojen paranemistaihoa .
    Papaija hedelmä sisältää anti- inflammatoriset ja anti- cancer
    Papaija hedelmät voidaan käyttäävieroitus , joka poistaa myrkkyjä kehosta syö tuore papaija hedelmä rutiininomaisesti ja säännöllisesti .
    Jos sinulla on ruoansulatuskanavan ongelmia ja ummetus , se voidaan ratkaista vievää papaija hedelmä .
    Papaija hedelmät voi lisätä kestävyyttä , koska sillä onkorkea vitamiinipitoisuus .
    Papaija hedelmä voi estäänousu verensokeri diabeetikoille .

Hyödyt papaija kauneus :

    Voi auttaa estäähiusten kasvua ja hilse nykypäiväätapa kuluttaa niitäsäännöllisesti .
    Papaija hedelmä voi estää ennenaikaista vanhenemista . Tämä johtuu siitä, että se sisältääpaljon elementtejä , jotka voivat auttaa taistelussa vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat ennenaikaista vanhenemista .
    Voi valkaista ihon , miten ottaa papaija hedelmä sitten raastaa ja lisätään muutama tippa sitruunamehua . Yhdistää molemmat ainekset kunnes sekoitetaan ja sitten soveltaa elin, joka haluat valkaista.
    Voi auttaa poistamaan akne arvet . Tämä johtuu siitä, että sisältö papaiini papaija , joka on entsyymi, joka voi vähentää tulehdusta .

Voit kuluttaa papaija mehu on valmistettu suoraan tai maun mukaan . Lisäksi papaija , voit myös kokeillaedut Dragon Fruit , miten kuluttaa päivittäin saada mahdollisimman hyödyllisyyttä . Onnea !

Tidak ada komentar: