Minggu, 23 Maret 2014

benefits of drinking green tea after each meal

benefits of drinking green tea after each meal On olemassa monia etuja juominen vihreää teetä voit saada , jos teet sen joka päivä . On ollut monia tutkimuksia jotka osoittavat, että juominen vihreää teetä on huomattava vaikutusvalta kehoasi. Jos et ole koskaan kulutettu tai kuluttaa sitä epäsäännöllisesti , voit aloittaa juominen vihreää teetä lähtien . Seuraavat ovathyödyt vihreää teetä et ehkä koskaan tiedossa ennen .

ehkäistä Syöpä
Yksieduista juominen vihreää teetä on ehkäistä syöpää . On olemassa erilaisia ​​syöpää , jotka voidaan estää vain juomalla vihreää teetä säännöllisesti , mukaan lukien rinta-, eturauhas -, ruokatorvi- , keuhko-, virtsarakko -, maha -, haima- ja paksusuolen ja peräsuolen . Syöpä voidaan estää , koska catechins aine löydetty vihreää teetä . Aine pystyy poistaa karsinogeeneja , estää solun mutaatio sekä vähentäämuodostumista jakasvua kasvain elimistössä . Siksi on suositeltavaa, että juot vähintään neljä kupillista vihreää teetäpäivässä saadasyövän etuja.

sydänterveyden
Voit myös saada muita etuja juominen vihreää teetä , kuten sydämen terveyteen . Kuluttaminen vihreä tee tarkoittaa, että onpienempi riski sydänsairauksien ja aivohalvauksen . On ollut monia tutkimuksia , jotka osoittavat juominen vähintäänkuppi vihreää teetä säännöllisesti joka päivä voi vähentääriskiä sydänkohtaus peräti 44 prosenttia . Vaikka muut tutkimukset osoittivat myös, että juominen vihreää teetä säännöllisesti voi myös alentaa kolesterolia .

Muut edut
Kuten aiemmin mainitsin, on olemassa monia etuja juominen vihreää teetä . Sen lisäksi, että kaksi etua edellä on mainittu, on muitakin etuja voi olla esimerkiksi estää nivelreuma , alempi korkea kolesteroli , estää sydän-ja verisuonitautien , infektioiden hoitoon ja heikentynyt immuunijärjestelmän toimintaa . Avain saada nämä edut on juoda vihreää teetä säännöllisesti joka päivä . Huomaa, että voit kuluttaa sitä päivittäin noin 3-4 kuppia .

Mikä tekee Green Tea Special ?
Olet ehkä oppinut hyödyt juominen vihreää teetä kuten edellä mainittuja. Näitä erilaisia ​​etuja , saatat ihmetellä, mitä tekee vihreää teetä niin erikoista . No , oikeastaan​​salaisuus vihreää teetä on sen luonnollisia aineita kuten catechins ja polyfenoleja , esimerkiksi EGCG tai epigallokatekiinigallaatti . EGCG on antioksidantti, joka on erittäin voimakas taistelussa syöpäsoluja . Tämä aine tappaa syöpäsoluja vahingoittamatta tervettä kudosta . Se myös alentaa kolesterolia ja estääveritulppien muodostumista . Näiden tehokkaita erikoisuus , älä epäröi juoda sitä saadahyödyt juominen vihreää teetä .

Tidak ada komentar: