Selasa, 25 Februari 2014

manfaat lidah buaya.com

manfaat lidah buaya.com Aloe Vera tostarp zālaugu augu sugas, kas ir daudzas funkcijas, papildus skaistumu arī par mūsu veselību . Daudzus ieguvumus alvejas priekšrocības. Šis augs aug zemienēs ar mērenu nokrišņu daudzumu . Pamatojoties uz pētījuma rezultātiem , šis augs bagāta ar vielām, piemēram, fermenti , aminoskābes , minerālvielas , vitamīnus , polisaharīdus un citas sastāvdaļas , kas labvēlīgi ietekmē veselību . Roku rokā ar progresu laika , ieguvumi no Aloe Vera tiek arvien vairāk tiek piemērota ikdienā .

Indonēzijas sabiedrība ir ļoti pazīstams ar alvejas auga . Formā krūmu ar augstu ūdens saturu formā želejas ietverto lapām . Svaigu zaļo vaskaina krāsu lapām ar robotas malas rada alvejas jātur uzmanīgi . Indonēzijas sabiedrība kopumā saglabāt podos Aloe Vera kāskaista apdare da tonis ir arīpagalmā stādīt pagalmā . Tomēr , liela mēroga rūpniecības , Aloe Vera tiek kultivētaintensīvāka un plašiem dārziem . Uzturēšana nav pārāk sarežģīta , izraisot Aloe Vera neprasa dārgi uzturēt .

 Izmantota ādas kopšanai , Aloe Vera var likvidēt pinnes , ādas mitrināšanu , ādas detoksikāciju , likvidēt rētas un zīmes , samazina iekaisumu un remontu un ādas atjaunošanos . Indonēzijas sabiedrībā sākotnēji izmantojot Aloe Vera , lai barotu un menghitamnkan matiem . Tomēr , ar mainīgajām reizes , šodien Aloe Vera tiek plaši lietots kā veselības bagātinātāji un dzērieni ir barojošu un atsvaidzinoša . Vārdnīcā atpakaļ pie dabas ir tikpatizmantot Aloe Vera skaistums papildus saskarties ar nelielu blakusparādību risks ir arī zemas izmaksas un ietaupīt .

- Attiecībā uz tiem no jums, kuri ir melni plankumi uz sejas dēļ ietekmē kosmētikas vai pinnes rētas ir piedošana metode, lai novērstu dabiskā veidā . Triks : pēc sejas noskaidroti , paķert mēle želejā krokodils , tad notīra gļotas un gļotu - gatavas katru rītu , kā arī vakarā. Let stand for 30 minūtes . Pēc tam nomazgājiet ar tīru ūdeni un nosusiniet . Vai tā vismaz 2x dienā pēc kārtas . Garantēta , jūsu seja būs gluda un bez flex , flex hitam.Walau laikietilpīga, bet, ja tas tiek darīts regulāri,rezultāts būtumaksimālais .

Ir vēl viens tradicionāls recepte no lietderīgumu alvejas . Attiecībā uz tiem no jums , jums ir centīgs izmantot tušu , protams , ietekmēs veselību skropstām . Starp tiem : bulunmata ātri sausai un nokrist . Bet jums nav jāuztraucas, jo tur irīpaša recepte, kas izmanto želejas liday krokodils , kas varētu stiprināt saknes skropstām un skropstām un baro skropstas būs smags . Triks : katrs gulēs , vai pat tad, kad jūs atpūsties , nomazgājiet skropstas ir bez ķīmiskām vielām , piemēram, skropstu tuša. Tad ņem Aloe Vera želejas , un berzēt to maigi un lēnām uz jūsu skropstas . Ļauj nostāvēties 30 minūtes, tad noskalo ar tīru ūdeni , lai attīrītu . Ja regulāra lietošana , jūsu skropstas garantēs spēcīga , nav viegli izkrist un bieza .

Alvejas želeja var arī izmantot, lai sabiezēt jūsu uzacis . Kā katrs gulta diolekan jūsu uzacis , tad nomazgānākamajā dienā . Vairāk jūs esat centīgs melakukannnya , tadrezultāts būs ne vairāk .

Irskaista recepte Aloe Vera ir izdevīga jums skaistumkopšanas ar dabīgām sastāvdaļām un viegli ap mums . Ir galvenais nolūks praksē un neatlaidību .

Tidak ada komentar: