Rabu, 26 Februari 2014

benefits of natural lemon water

benefits of natural lemon water Лимун воће се разликује од агрума . Иако потиче из исте породице , али су генерално лимун више пријатељски за људе са чир и болове у стомаку окидач .

Лимун је више овалног облика ,дебеле коже и може генерално да се конзумира са стисне или мешају у пићу облику комада . Лимун пружа разне хранљиве материје које су потребне телу , што је посебно витамина Ц.

Видећемо шта предности пакао Хајде ако једе лимун као доручак мени ујутро :

Повећање имуном тела

Цитирано од леарни.ст , каже се да лимун може да побољша функционисање имунитета тела . Да ли су антиоксиданти који играју главну улогу у том погледу . Он може да смањи ризик од инфекција респираторног тракта , помаже лечити упалу , као и антибактеријски .

Када имате проблеме са дисањем , затим лимун је најпогодније да се конзумира у циљу да оздрави .

Давање природу алкално у телу

Иако је лимун кисело , али има алкалне особине , тако да не би успоне желудачне киселине .

Приуштите дигестивне проблеме

Лимун заправо може да помогне лечење лоше варење . Традиционално веровао ,сок од лимуна ефикасност у лечењу проблема болести јетре, желуца , чирева и друге проблеме са варењем .

Садржај витамина Ц може да спречи болести изазваних бактеријама зове Хелицобацтер пилон .

Освежите кожу

Антиоксиданси у лимуном способни превазилажења слободних радикала изазваних токсина из загађења и излагања УВ зрацима УВ А и Б. То такође спречава превремено старење , смањењем мрштење линије на лицу .

Примењено на кожи ,лимун може уљепшати лице и бледи тамне мрље на лицу .

Помоћ лек

Он је био болестан и жели да се брзо опорави , онда морате да урадите је да једе овај лимун . Нутритивна помоћ убрзати зарастање рана и споља и изнутра . Спречите упале , помаже бољу апсорпцију хранљивих материја , спречава стрес и брже зарастање рана .

Иако није увек продат у традиционалним тржиштима , можете га купити у продавници или супермаркету воће . Цене имају тенденцију да буду прилично скупо , али ако има много предности , наравно , не постоји губитак га купи .

Tidak ada komentar: