Kamis, 16 Januari 2014

manfaat lidah buaya untuk wajah kering

manfaat lidah buaya untuk wajah kering, aloe vera , αν και κάπως σκοτεινό όνομα , αυτό το φυτό έχει εδώ και καιρό ένα φυσικό υλικό για να διατηρήσει την ομορφιά των γυναικών .

Φυτά που δίνουν ισχύ στο κρύο και φρέσκο ​​δεν είναι μόνο καλό για την πέψη ή να κάνει τα μαλλιά πιο υγιή . Aloe vera μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη για το δέρμα σας . Αυτά είναι μερικά από τα οφέλη της αλόης βέρα για το δέρμα σας .

Βοηθά στην εξουδετέρωση των Poison

Αναφέρθηκαν από sacredsourcenutrition.com , aloe vera μπορεί να εξουδετερώσει τις τοξίνες . Ζούμε σε ένα περιβάλλον γεμάτο από τους ρύπους και τις ελεύθερες ρίζες . Φορώντας μάσκες Αλόη μπορεί να δώσει ένα φρέσκο ​​και δροσερό εφέ , ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος

Ξεπεραστούν Λιπαρό Δέρμα

Λιπαρό δέρμα είναι ενοχλητικό , αλλά μπορείτε να το χειριστείτε με aloe vera μάσκα . Το δέρμα θα είναι εύπλαστο και λάμψη -ελεύθερο δέρμα χωρίς να προκαλεί ξηρότητα .

Φωτίστε Προσώπου

Θέλετε να φωτίζει το δέρμα με έναν ασφαλή τρόπο ; Η χρήση της αλόης βέρα φυσική μάσκα . Το τέχνασμα , να σπάσει το κρέας aloe vera , το νερό αναμειγνύεται με χυμό λεμονιού , ισχύουν στο πρόσωπο . Αφήστε τη στάση για 10-15 λεπτά , ξεπλύνετε με καθαρό νερό .

φυσικό Toner

Κουρασμένος μάσκα προσώπου μπορεί να είναι φρέσκα με aloe vera . Τρίβουμε τη σάρκα της αλόης βέρα και εφαρμόζονται σε καθαρό δέρμα . Αφήστε τη στάση 10 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε .

Αυτό είναι μερικά από τα οφέλη της αλόης βέρα για την ομορφιά του δέρματός σας .

Tidak ada komentar: