Rabu, 29 Januari 2014

manfaat beras merah pecah kulit

manfaat beras merah pecah kulit, I løbet af denne tid , de fleste mennesker foretrækker at spise hvide ris over brun ris . I virkeligheden er der mange fordele og ulemper , der er indeholdt i en korn brune ris .

Ifølge dr . Samuel Oetoro MS, SpGK , klinisk diætist fra MRCCC Siloam , brune ris har et indhold af vitamin B1, B6 og B12 høj. Som bekendt er de B-vitaminer er afgørende for dannelsen af ​​energi til den menneskelige krop.

"Etableringen af ​​energi i cellerne , lettes ved tilstrækkeligheden af ​​vitamin B. En af dem var brune ris, " sagde han, i tilfælde af Friends med glukose Sund Diskussion tirsdag ( 14/06/2011 ) i Jakarta.

Hertil kommer, sagde Samuel , brune ris har et højere fiberindhold end hvide ris. Fordelene ved fiber i dem for at påvirke absorptionen af sukker i kulhydrater , samt påvirke absorptionen af fedt , der går sammen , så det vil være mere sunde fødevarer .

" Så det er usynlig keliatannya mindre attraktiv. , Men han var sundt, fordi det høje indhold af fibre. I stedet, hvis du ikke vælger at spise hvide ris, fluffier eller klæberis , den hvide ser slanke , det er usundt , fordi det kan gøre dit blodsukker går op ," forklarede han .

I nogle af de litteratur siger de andre næringsstoffer, der findes i brune ris er fosfor ( 243 mg per 100 g materiale) og selen . Selen er et sporstof ( sporstoffer ), som er en væsentlig del af enzymet glutathion peroxidase. Dette enzym fungerer som en katalysator i fordelingen af ​​peroxid i obligationer , som ikke er giftige.

Peroxid kan blive til frie radikaler, som kan oxidere umættede fedtsyrer i cellemembranen skader membranen, forårsage kræft og andre degenerative sygdomme. På grund af sin evne til , at mange eksperter siger brune ris har potentiale til at forebygge kræft og andre degenerative sygdomme.

Tidak ada komentar: